ponedjeljak, 6. siječnja 2014.

Kako napraviti fotku s 3D efektom?

Nemam trenutno kod sebe 3D naočale, ali nadam se kako vi imate, pa provjerite funkcionira li i zapišite u komentar povratnu informaciju (VAŽNO: 3D naočale o kojima govorim moraju imati jednu crvenu, a drugu plavu plastiku). Sve što vam je potrebno je, program za obradu (photoshop-bilo koja verzija) i bilo koja fotka. Ponoviti ću postupak u jednoj od svojih objavljenih fotografija...

...krajnji rezultat...



...pa krenimo...


1.  Duplicirajte Layer, tako što ćete kliknuti na padajući izbornik "Layer" i odabrati "Duplicate Layer..." (sve je prikazano na slici ispod). 


2. Dvostruki klik na duplicirani layer ili "Background copy" (na slici ispod je označeno crvenim-desno), otvorit će vam se "Layer Style" (onačeno crvenim-lijevo).


3. Ok, sada samo odznačite ili uklonite kvačicu sa "Red Channel" ili ispred slova "R" (označeno crvenim na slici ispod).


4. Odaberite alat strjelicu (označeno crvenim krugom-lijevo), pritisnite slovo "V" na tipkovnici, držite ga, istovremeno kliknite miš i pomaknite fotografiju u lijevu ili desnu stranu (u željenom smjeru) mišem.

 ISTOVREMENO TIPKA "V" + ZADRŽANI KLIK MIŠA I POMAK U ŽELJENOM SMJERU...

Nadam se kako je bilo od pomoći,
Lp od mene ♥

Nema komentara:

Objavi komentar

Ivana & Milan | Wedding

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...